1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Kabeljauw
  6. Ovenschotel met kabeljauw en mozzarella

Ovenschotel met kabeljauw en mozzarella

Door: jhcv

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 15-06-2017

Ingrediënten 4 personen


* 4 kabeljauwfilets
* 1 courgette, in schijfjes
* 200 g kerstomaten, gehalveerd
* 1 bol mozzarella, in schijfjes
* 50 g parmezaanschilfers
* 2 el olijfolie
* 1 theelpl Italiaanse kruiden
* peper en zout


Ovenschotel met kabeljauw en mozzarella
Ovenschotel met kabeljauw en mozzarella

Een heerlijk frisse ovenschotel met kabeljauw, kerstomaatjes, courgette en zalige mozzarella erover gesmolten. Lekker met pasta erbij.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg er pansgewijs de schijfjes courgette in.
3. Kruid met Italiaanse kruiden.
4. Smeer de kabeljauw in met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg de visfilets op de courgette.
5. Strooi er de kerstomaatjes over. Leg bovenaan de schijfjes mozzarella en de parmezaanschilfers.
6. Kruid met Italiaanse kruiden, peper en zout. Besprenkel tenslotte met enkele druppels olijfolie.
7. Zet de ovenschaal 25 minuten in de oven tot de kabeljauw gaar is en de mozzarella gesmolten is.

Tags, , , , ,

Bron

15gram.be



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jhcv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top