Pannenkoekentaart met stroop

  • Nederlands, Feestmaaltijd
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 09-06-2017
  • Pannenkoekentaart met stroop

    Pannenkoekentaart met stroop

    Pannenkoekentaart met stroop

Een echte feestmaaltijd waarmee je bij ieder kind een lach op hun gezicht tovert!

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 pak pannenkoekmeel
melk (naar hoeveelheid)
snufje zout
wat olie of gesmolten boter om in te bakken
eieren (naar hoeveelheid)
stroop
chocopasta naar keuze
handje amandelen
poedersuiker
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak het pannenkoekenbeslag zoals aangegeven staat op het pak. Als je het beslag klaar hebt laat je het een paar minuten rusten. Bak je pannenkoeken en houdt ze warm met folie of boven een pan heet water. Let op dat ze niet te vochtig worden!

Leg de eerste pannenkoek als bodem op een voorverwarmd bord. Smeer hierover de stroop. Let hier een volgende pannenkoek op en besmeer deze met chocoladepasta. Doe dit met zoveel pannenkoeken als je wilt! Bij de laatste pannenkoek smeer je de chocopasta eroverheen met een toefje stroop en garneer het met wat amandelen!

Serveertip

Gebruik wat olie in het beslag; zo hoef je niet de hele tijd de pan in te vetten.Je kunt de chocopasta ook vervangen voor jam!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten