Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Pannenkoekentaart met stroop

Pannenkoekentaart met stroop

Door: frutesse

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-06-2017

Ingrediënten 6 personen


1 pak pannenkoekmeel
melk (naar hoeveelheid)
snufje zout
wat olie of gesmolten boter om in te bakken
eieren (naar hoeveelheid)
stroop
chocopasta naar keuze
handje amandelen
poedersuiker


Pannenkoekentaart met stroop
Pannenkoekentaart met stroop

Een echte feestmaaltijd waarmee je bij ieder kind een lach op hun gezicht tovert!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak het pannenkoekenbeslag zoals aangegeven staat op het pak. Als je het beslag klaar hebt laat je het een paar minuten rusten. Bak je pannenkoeken en houdt ze warm met folie of boven een pan heet water. Let op dat ze niet te vochtig worden!

Leg de eerste pannenkoek als bodem op een voorverwarmd bord. Smeer hierover de stroop. Let hier een volgende pannenkoek op en besmeer deze met chocoladepasta. Doe dit met zoveel pannenkoeken als je wilt! Bij de laatste pannenkoek smeer je de chocopasta eroverheen met een toefje stroop en garneer het met wat amandelen!

Tags, , , , ,

Serveertip

Gebruik wat olie in het beslag; zo hoef je niet de hele tijd de pan in te vetten.Je kunt de chocopasta ook vervangen voor jam!



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top