White Trash Sushi

  • Amerikaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-06-2017
  • White Trash Sushi

    White Trash Sushi

    White Trash Sushi

  • White Trash Sushi

    White Trash Sushi

    White Trash Sushi

  • White Trash Sushi

    White Trash Sushi

    White Trash Sushi

  • White Trash Sushi

    White Trash Sushi

    White Trash Sushi

de naam doet iets anders vermoeden dan wat het is , het is natuurlijk geen sushi , wel lekker , niet mager , ( vaderdag hapje? )
ik heb alles aangepast aan verkrijgbaarheid , en eigen smaak ,
maar check even de video voordat je gaat beginnen , zet je speakers even op 10 :)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
saus:
2 el gedroogde peterselie
1 tl gedroogde dille
1 tl gedroogde knoflookpoeder
1 tl gedroogde uienpoeder
½ tl gedroogde basilicum
½ tl peper
200 g mayonaise
100 ml karnemelk

sushi:
4 sneden casino zonder korst ( origineel met )
4 goede knakworst , verwarmd ( orig. kleine worstjes althans volgens de video , maar cocktail worstjes vindt ik niet te hagelen )
2 grote augurken in dunne strips
200 gram geraspte cheddar belegen
Zaanse mayo
8 aardappel kroketjes ( orig. tator tots, maar dat kennen we niet )
100 gr. parmezan , geraspt





Boodschappen bestellen
Benodigdheden
meng kom
frituur of oven afhankelijk van je kroketjes
kookpan
deegroller

Bereidingswijze

saus:
meng alle kruiden bij elkaar , meng in een kom de melk met mayo , voeg kruiden toe , meng door en zet weg voor een uur in de koelkast , schep door regelmatig .

sushi :
snijdt de korsten van het brood
rol uit tot plat , mar niet geplet
besmeer ruim met mayo , en besprenkel met de kaas .
bak ondertussen de aardappel kroketjes volgens verpakking ( oven of frituur ) , snijdt na bakken gelijk open ( pas op heet ! ) en doe op elke gelijk wat parmezaan , laat ff wat intrekken en leg ze dan op de kaas , druk nog even wat extra plat .
leg er nu de worst op , met de augurken strips aan de zijkanten, rol op strak , snijdt in sushi formaat .
serveer direct ,

Bron

Delish/saus keuken liefde /eigen

Serveertip

verse knakworst met oude kaas , en een frisse dip kan ook ,

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten