1. Home
  2. Recepten
  3. Europese keuken
  4. Mueslirepen met appelstroop, rozijnen en noten

Mueslirepen met appelstroop, rozijnen en noten

Door: frutesse

  • Europees, Tussendoortje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-06-2017

Ingrediënten 10 personen


120 gram plantaardige margarine 120 gram Frutesse rinse appelstroop of peer-appelstroop 230 gram havermout rozijnen en noten (of gedroogd fruit) naar smaak


Mueslirepen met appelstroop, rozijnen en noten
Mueslirepen met appelstroop, rozijnen en noten

Lekkere gezonde snack voor onderweg!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de boter en stroop samen in een pannetje. Neem de pan van het vuur en meng de havermout er goed doorheen. Schep de rozijnen en noten door het mengsel.
Bekleed de springvorm of bakplaat met bakpapier en vet de rand in. Verdeel het mengsel erin en maak een laag van ongeveer 1-2 cm dik. Zet ongeveer 20 minuten (afhankelijk van de dikte) in de oven op 170-180 graden tot de plak bruin is. 
Haal het bakpapier er van af en laat afkoelen. Snij het dan in repen.

Tags, , , , , ,

Bron

Smulweb



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top