1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Europese keuken
  5. Gemarineerde kipspiezen met Maestrichter stroop en paprika

Gemarineerde kipspiezen met Maestrichter stroop en paprika

Door: frutesse

  • Europees, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-06-2017

Ingrediënten 4 personen


500 gram kipfilet
4 el Frutesse Maestrichter fruitstroop
2 el olie
2 theelepels sambal
1 rode paprika
2 kleine uien
8 spiesjes -


Gemarineerde kipspiezen met Maestrichter stroop en paprika
Gemarineerde kipspiezen met Maestrichter stroop en paprika

Heerlijk op de bbq!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de kipfilet in blokjes van ongeveer 2 cm. Roer de Maestrichter fruitstroop los met de olie en de sambal. Meng dit met de kipfilet en laat het geheel 2 uur marineren in de koelkast. 
Maak de paprika en uien schoon. Snij de paprika in gelijke stukken en de uien in partjes. Rijg om en om kipfilet, paprika en ui aan houten stokjes. Gaar de spiesjes in 10 minuten, keer ze regelmatig.

Tags, , , , ,

Serveertip

Ook lekker zonder paprika en ui, maar mét satésaus. 

Bron

Http://www.frutesse.nl/onze-appelstropen/maestrichter-fruitstroop/recepten-maestrichter-fruitstroop/gemarineerde-kipspiezen-met-stroop-/



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top