zaterdag avond snacks pinchos

  • Spaans, Borrelhapje
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-06-2017
  • zaterdag avond snacks pinchos

    Zaterdag avond snacks pinchos

    Zaterdag avond snacks pinchos

er zijn 3 voorwaarden ( eigenlijk 4 ) voor goede pinchos .
super vers stokbrood , qualitatief goede ingredienten en prikkers
optie 4 is dat het eigenlijk wel allemaal mooi opgemaakt moet worden.
mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos , zolang de smaakcombinaties maar passen.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
voor alles super vers stokbrood , schuin weg gesneden , varieer
tapas prikkers

100 gram groene peper pate grof
4 kwartel eitjes zacht gekookt
4 tl bos bessenjam

100 gram gerookte forel
2 grote radijs in super dunne plakjes
2 el mayonaise
1 el gedroogde tuinkruiden

2 gegrilde grote paprika uit pot , uitgelekt
4 ansjovis filets uitgelekt
knoflook olie

100 gram superdun gesneden serrano ham
2 el roomkaas naturel
1 tl knof pasta
50 gram ongezouten gemengde noten fijn gehakt
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 444,08 kcal
Koolhydraten 8,89 g
Eiwitten 23,84 g
Vetten 34,30 g
Benodigdheden
broodmes
schaaltjes voor je ingrediënten , zo kun je lekker snel werken

Bereidingswijze

besmeer met pate , leg het eitje erop en druppel wat jam, steek de prikker door het eitje , gaat lopen

beleg met wat forel, paar dunne plakjes radijs , meng mayo met kruiden en schep er wat op

snijdt de paprika in mooie stukjes die op het stokbrood passen, beleg met 1 ansjovis , zet vast druppel wat knof olie er over

meng roomkaas met knof , besmeer brood ruim in, besprenkel met wat nootjes , dan de ham zet alles weer vast

Bron

dos cortados/tapas.nl

Serveertip

nogmaals 100derden mogelijkheden ,
je kunt voor een makkelijke weg kiezen en er een soort van buffet van maken zodat je gasten ze zelf naar eigen smaak kunnen samenstellen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten