1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Wereldkeuken
  5. ****MEATLOAF++++

****MEATLOAF++++

Door: harry_bijl

  • Wereld, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 02-06-2017

Ingrediënten 4 personen


=1 Ui. = 100 gram Chedder Tôphat 48+ [ kaas]
=kaas]
=1 rode paprika. = 1 bakje Salie [ 15r gram].
=500 gram Half-Om-Half Gehakt.
=100ml Tomatenketchup. = 1 Ei.
=2 eetl.Paneermeel.
=150 gram ambachtelijkj gerookt Ontbijlspek (pakje)


Verder heb je nodig


*OVEN
*BRAADSLEE OF OVENSCHAAL
*BAKPAPIER.
*RUIME KOM.


GEHAKT, Eindeloos varieren !!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.V erwarm de oven voor op 900 gr.C. Snipper de ui en
rasp de Cheddar. Halveer de paprika in de lengte, ver-
wijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd in blokjes
van 1 cm.Snijd de helft van de ssalie in reepjes.
2.Doe het gehakt in een ruime kom. Voeg de ui, kaas,
paprika,saliereepjes, ketchup,het ei en de paneermeel toe.
Kneed door en breng op smaak met peper en eventueel zout.
3.Bekleed de braadslee of ovenschaal met bakpapier en leg de
plakjes spek in een rechthoek erin..Laat de plakjes iets
overlappen.Vorm brood van het gehakt en leg dat in het midden
van het spek.Vouw het spek om het gehaktbrood en bedekt met de
rest van de salie. Bak ca. 45 minuten in de oven Serveer warm,
lauw of koud.
Lekker met aardappelpuree en sperziebonen!
,

Tags

Bron

ALLERHANDE:;



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harry_bijl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top