1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta primavera met gamba's

Pasta primavera met gamba's

Door: Sabine_Gaastra

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 31-05-2017

Ingrediënten 4 personen


1 bouillon blokje
300 g linguine
2 trosjes kestomaatjes
300 g gamba's
150 g aspergetips
1 courgette (in halve maantjes)
1 knoflookteen (fijn gesneden)
1 el balsamico azijn
2 el olijfolie
2 klontjes boter
peper en zout
1 kopje kookvocht
10 g peterselie


Verder heb je nodig


Koekenpan, Snijplank en mes,

Pasta primavera met gamba's
Pasta primavera met gamba's

Pasta primavera, heerlijk zomers en fris! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Plaats de tomaatjes 20 min in een voor verwarmde oven op 160 graden met 1 el olijfolie en de balsamico azijn.
2. Kook de linguine in de groentebouillon.
3. Blancheer de aspergetips.
4. Bak de courgette en de knoflook in een beetje boter en olijfolie.
5. Doe er daarna een beetje peper en zout en het kopje kookvocht bij.
6. Voeg als de laatste de tomaatjes en de peterselie toe.

Tags, , ,



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top