Pepersaus voor bij de BBQ

  • Nederlands, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 30-05-2017
  • Pepersaus voor bij de BBQ

    Pepersaus voor bij de BBQ

    Pepersaus voor bij de BBQ

Supersimpele pepersaus, koud en warm te serveren!
 

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
25g bloem
25g boter
100 ml slagroom
150-200 ml groentebouillon
1 el zwarte peperkorrels
1 el roze peperbessen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Garde

Bereidingswijze

Smelt de boter in een steelpan. Voeg in een keer de bloem toe en roer met een garde tot het papje begint te glimmen. Voeg in een keer de room toe en blijf goed roeren. Giet er zoveel bouillon bij tot je de gewenste dikte hebt bereikt.
Stamp de peperkorrels met een vijzel, mag grof blijven. Meng door de saus en breng op smaak met wat zout.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten