Avocado gevuld met tonijnsalade

  • Europees, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 22-05-2017
  • Avocado gevuld met tonijnsalade

    Avocado gevuld met tonijnsalade

    Avocado gevuld met tonijnsalade

Recept van mijn moeder. Het ideale voor- of tussengerecht voor sportieve mensen.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 avocado
1 blikje tonijnmoten in olijfolie
2 lepels yoghurt of kwark
2 tl paprikapoeder
peper
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de pijnboompitjes kort en laat afkoelen. Snijd de avocado door het midden. Verwijder de pit. Maak in een kommetje een mix van de yoghurt, (uitgelekte) tonijnmoten en het paprikapoeder. Maak af met wat peper en zout. Vul het gat van de avocado pit met het mengsel. Strooi nog wat pijnboompitjes erover en klaar!

Serveertip

Eventueel ook lekker maar minder gezond om de yoghurt te veranderen in mayonaise.

Laatste reacties

sambalpitjemild avatar
sambalpitjemild 22-05-2017

nou dat is lekker!

sophieschut1 avatar
sophieschut1 22-05-2017

Lekker!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten