1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Goulash
  5. Goulash met lever

Goulash met lever

  • Spaans, Streekgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 20-05-2017

Ingrediënten 4 personen


600gr varkensvlees(schouder)
600gr lever
800 gr uien
60gr vet (boter of margarine)
2 el olijfolie
4 blaadjes laurier
6/8 tenen knoflook
1 el ajvar
1 el pikante paprikapoeder
1 el paprikapoeder (edelsuss)
1 thl peper
1 thl chilivlokken
2 el majoraan(gedroogde)
2 theel tijm(gedroogde)
1 thl zout
1Thl suiker
500ml bouillon(blokje)
1 blikje tomatenpulp(polpa)


Verder heb je nodig


Braadpan ,mes,litermaat


Heb dit  gegeten op Mallorca tijdens vakantie niet exact maar lijkt erop

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij het vlees in hapklare blokjes ,snipper de uien en knoflook doe de vetstoffen in de pan laat heet worden bak eerst het vlees aan, voeg daarna de uien en knoflook toe .
Als de ui en knoflook lekker beginnen te geuren alle kruiden inclusief suiker toevoegen en even meebakken.
Nu de tomatenpulp en zoveel bouillon toevoegen dat het vlees net onder staat,terug aan de kook brengen dan ruim drie uur in oven van plus minus 60 graden plaatsen tot super gaar

Serveertip

Lekker met rijst en erwtjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van desmikkelaar


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van desmikkelaar
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top