Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Argentijnse keuken
  4. Caldo A La Reina

Caldo A La Reina

Door: multikok

  • Argentijns, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-06-1999

Ingrediënten 6 personen


1 1/2 liter pucherobouillon zoals in het recept voor Puchero beschreven, 3 eieren, losgeklopt, zout en versgemalen peper.


Verder heb je nodig


Soeppan met inhoud van minstens 2 liter, lepels e.d.


Koninginnesoep

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de pucherobouillon zoals eerder beschreven.

Bereidingswijze

Zeef de bouillon, breng hem aan de kook en neem de pan van het vuur. Klop enkele eetlepels bouillon door de losgeklopte eieren en roer het eiermengsel door de rest van de hete bouillon. Breng de soep op smaak met zout en peper en dien direct op.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van multikok
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top