1. Home
  2. Recepten
  3. Argentijnse keuken
  4. Sopa De Zanahorias Y Arroz

Sopa De Zanahorias Y Arroz

Door: multikok

  • Argentijns, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-06-1999

Ingrediënten 6 personen


1 1/2 liter pucherobouillon (zie eerder recept), 75 gram rijst, 1 gekookte winterpeen (uit de puchero), zout en versgemalen peper naar smaak.


Verder heb je nodig


Soeppan met minstens een inhoud van 2 liter, lepels e.d.


Wortelsoep met rijst

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de puchero-bouillon zoals in een eerder recept beschreven en kook hierin de winterpeen.

Bereidingswijze

Zeef de bouillon en breng hem aan de kook. Strooi de rijst in de kokende bouillon en roer alles goed door. Prak de winterpeen, voeg hem aan de soep toe en laat het geheel 15 tot 20 minuten zachtjes doorkoken, tot de rijst gaar is. Breng de soep op smaak met zout en peper en dien direct op.

Serveertip

Bijvoorbeeld met maisbrood.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van multikok
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top