champignons dordogne

  • Frans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-05-2017
  • champignons dordogne

    Champignons dordogne

    Champignons dordogne

  • champignons dordogne

    Champignons dordogne

    Champignons dordogne

in gang 4 bij de high wine had ik deze gepland , beetje aangepast , door pancetta te gebruiken en wat slakken boter kruiden,  ik laat liever niks aan toeval over dus ik bak , voor de gene die er aan twijfelen,
echte dordongne  champignons  zijn met heel veel ingredienten , bier beslag  en een hoop gefrutsel.
dat slaan we allemaal lekker over ,

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
champignons
2 eieren
paneer
2 el boursin knof
pancetta gesnipperd
blokjes blauwe kaas
1 el slakkenboterkruiden
2 el water
ruim boter om te bakken
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mengkommen,
bakjes
ruime braadpan

Bereidingswijze

meng ei met boursin , klop tot schuimig,
vul champ met een blokje blauwe kaas ,vermeng kruiden met lauw water , laat even intrekken , giet af ( bewaar voor bijvoorbeeld jus voor biefstuk ) en lepel op elke champ. een klein beetje gewelde pulp, daarover wat gesnipperde pancetta .
haal door ei en paneer , laat vervolgens opstijven voor een uurtje of 2
bak in je koekenpan in ruim boter tot krokant en bubbelend .

Serveertip

geen tips , dit is gewoon goed :)

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten