1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Bladerdeegpizzatjes met aubergine en geitenkaas

Bladerdeegpizzatjes met aubergine en geitenkaas

  • Wereld, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-04-2017

Ingrediënten 4 personen


1 aubergine, in dunne plakjes
olijfolie
4 plakjes diepvriesbaderdeeg, ontdooid
200 g zachte naturel geitenkaas, verkruimeld
1 teentje knoflook, fijn gesneden
4 takjes tijm
ahornsiroop


Verder heb je nodig


Grillpan, keukenkwastje, bakplaat bekleed met bakpapier


Bladerdeegpizzatjes met aubergine en geitenkaas
Bladerdeegpizzatjes met aubergine en geitenkaas

Deze heerlijke taartjes komen uit de Smult. Een super simpel recept maar heel lekker! 

 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verhit de grillpan op hoog vuur. Bestrijk plakjes aubergine met olijfolie. Grill de aubergine in porties steeds 3-4 minuten per kant tot de plakjes zacht zijn.
2. Verwarm de oven voor op 220 graden.
3. Steek of snijd uit elk plakje bladerdeeg een zo groot mogelijke cirkel. Leg de rondjes op de bakplaat.
4. Prak de geitenkaas, knoflook en de helft van de tijm met een vork door elkaar en besmeer hiermee de bladerdeegcirkeltjes.
5. Beleg de cirkeltjes met de aubergineplakjes. en bestrooi met de rest van de tijm.
6. Bak de pizzatjes in 20 minuten af.
8. Bedruppel met de ahoornsiroop.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top