
1 aubergine, in dunne plakjes
olijfolie
4 plakjes diepvriesbaderdeeg, ontdooid
200 g zachte naturel geitenkaas, verkruimeld
1 teentje knoflook, fijn gesneden
4 takjes tijm
ahornsiroop
Grillpan, keukenkwastje, bakplaat bekleed met bakpapier
Deze heerlijke taartjes komen uit de Smult. Een super simpel recept maar heel lekker!
1. Verhit de grillpan op hoog vuur. Bestrijk plakjes aubergine met olijfolie. Grill de aubergine in porties steeds 3-4 minuten per kant tot de plakjes zacht zijn.
2. Verwarm de oven voor op 220 graden.
3. Steek of snijd uit elk plakje bladerdeeg een zo groot mogelijke cirkel. Leg de rondjes op de bakplaat.
4. Prak de geitenkaas, knoflook en de helft van de tijm met een vork door elkaar en besmeer hiermee de bladerdeegcirkeltjes.
5. Beleg de cirkeltjes met de aubergineplakjes. en bestrooi met de rest van de tijm.
6. Bak de pizzatjes in 20 minuten af.
8. Bedruppel met de ahoornsiroop.