Laagjestoetje met rood fruit en paaseitjes

  • Multi-cultureel, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Laagjestoetje met rood fruit en paaseitjes

    Laagjestoetje met rood fruit en paaseitjes

    Laagjestoetje met rood fruit en paaseitjes

Met dit laagjestoetje steel je de show tijdens het paasdiner!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
200g boerencake
100ml slagroom
300 ml vanillevla
200g gemengd rood fruit ( bessen, aardbeien, frambozen)
50 ml appelsap
12 paaseitjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Voorbereiding:
Snijd de cake in dobbelsteentjes
Snijd het grote fruit doormidden
Klop de slagroom stijf

Koken:

Maak een laagje cake in de glaasjes. Besprenkel met appelsap.
Spatel de helft van de vla door de slagroom en schep een flinke dot in elk glas. Maak een laagje met rood fruit.
Schep er weer cakeblokjes in, dan een schep slagroom en top af met rood fruit.
Haal de paaseitjes uit de verpakking en snijd op de naad doormidden. Garneer hier de glazen mee.

Serveertip

Varieer met fruit, bijvoorbeeld kiwi, druiven en appel

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

VerseOogst avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten