Spinazie en eiwrap met gerookte zalm

  • Wereld, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Spinazie en eiwrap met gerookte zalm

    Spinazie en eiwrap met gerookte zalm

    Spinazie en eiwrap met gerookte zalm

  • Spinazie en eiwrap met gerookte zalm

    Spinazie en eiwrap met gerookte zalm

    Spinazie en eiwrap met gerookte zalm

Dit paashapje is gezond en staat geweldig op je paastafel! 

 

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
200g verse spinazie
5 eieren
10 g peterselie
150 g huttenkase
5 g bieslook
100 g gerookte zalm
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kom en garde, Snijplank en mes, oven, bakplaat, bakpapier

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Kook de spinazie 2 minuten met een beetje zout en laat deze vervolgens uitlekken.
3. Scheid de eieren van elkaar. Klop het eiwit op totdat het wit en schuimig is.
4. Snijd de spinazie samen met de peterselie fijn. Meng dit met peper en zout door het eiwit. Voeg hier vervolgens de eidooiers aan toe.
5. Stort dit geheel uit over een bekleedde bakplaat en plaats het 15 minuten in de oven.
6. Maak ondertussen de vulling door de bieslook fijn te snijden. Meng deze met peper en zout door de huttenkase.
7. Laat de ei wrap na het bakken even afkoelen voordat je hem vult. Smeer dan de huttenkase over de bovenkant en leg hier de plakken zalm op. Rol hem vervolgens op en snijd er plakjes van.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Sabine_Gaastra avatar
Sabine_Gaastra

Doorsturen

Home Recepten