1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Bloemkoolpizza

Bloemkoolpizza

Door: Vlogger_Smulweb_Loesje

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-03-2017

Ingrediënten 2 personen


800 gram geraspte bloemkool
2 eieren
1 el oregano of italians kruiden
100g geraspte kaas

1 puntpaprika
1 tomaat
6 el tomatensaus
1 bol mozzarella
0,5 rode ui in ringen
eventueel extra kaas


Bloemkoolpizza
Bloemkoolpizza

Lekker en glutenvrij!
 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de bloemkoolrasp in een kom en verhit 4 minuten in de magnetron op de hoogste stand. Doe in een schone theedoek en knijp het vocht eruit.
Meng met het ei, geraspte kaas, italiaanse kruiden en breng op smaak met wat peper en zout.
Leg een bakpapiertje op een ovenplaat en vorm een ronde plakvan het bloemkoolmengsel. Bak 20 minuten op 175 graden in de oven.

Beleg dan met de tomatensaus, rode ui, puntpaprika, tomaat en mozzarella. Bak nog 15 minuten af.

Tags,



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Vlogger_Smulweb_Loesje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top