
4 eieren
200 g surimi, in stukjes gesneden
150 g kruidenkaas
200 g bimi, geblancheerd
5 g platte peterselie, fijn gesneden
1 bosuitje, in ringen
een half pakje hartige taart deeg
Hartige taart vorm of springvorm, garde, mengkom, oven
Deze hartige taart kost maar 5,47 euro! Maak hem voor de paasbrunch of als diner met een lekkere salade.
1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
2. Vet de bakvorm in en bekleed deze met het hartige taartdeeg en snijd het overhangende deeg van de rand af.
3. Meng de eieren, de surimi, de kruidenkaas, de peterselie, de bosui en een beetje peper en zout met elkaar.
4. Leg de helft van de bimi op de bodem van de hartige taart. Giet hier vervolgens het mengsel overheen.
5. Maak af met de overige bimi en plaats de taart 3 kwartier in de voorverwarmde oven.