Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Fusion keuken
  4. Hapje met eendenborst en mango

Hapje met eendenborst en mango

Door: wilmiewillemse

  • Fusion
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-03-2017

Ingrediënten 6 personen


- pakje gerookte eendenborst (90 gram)
- ½ dun stokbrood (baguette)
- ½ bakje zachte geitenkaas met honing
- mango
- mangochutney
- enkele takjes koriander



What's in a name?
In Italië noemen ze het bruschetta, in Spanje heet het pincho of tapas en in andere landen zullen ze er wel weer andere benamingen voor hebben. Ik noem het gewoon een ontzettend lekker hapje
Of is het een amuse
Maak de hapjes zo klein dat je ze in 1 keer in je mond kunt, want als je alle smaken tegelijk proeft heb je een ware smaakexplosie.

TIP: Lekker voor op het (Paas)buffet

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Snij het stokbrood in dunne sneetjes, rooster ze aan beide kanten en laten ze afkoelen.
- Besmeer de geroosterde sneetjes met de smeerkaas.
- Leg op elk sneetje een plakje eendenborst.
- Snij de mango in blokjes en leg op elk sneetje een blokje mango.
- Doe op elk sneetje een klein beetje mangochutney en garneer met een piepklein takje koriander.

Tags, , , , , , , ,



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmiewillemse
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top