1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Clafoutis
  5. Clafoutis

Clafoutis

  • Frans,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-06-1999

Ingrediënten 4 personen


500 gr ontpitte kersen
3 eieren
2 1/2 el poedersuiker
4 el bloem
2 dl melk
boter om in te vetten



Eierkoek met kersen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 225 graden
Klop de eieren met 2 el poedersuiker los
Voeg bloem en melk toe (vloeibaar beslag)
Vet een vuurvaste schaal in en verdeel de kersen over de bodem
giet het beslag erover en plaats in het midden van de oven bak ong 20 min.
Bestrooi met poedersuiker en bak nog eens 15 min.

Serveertip

Kan warm of koud gegeten worden



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van koekie1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van koekie1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top