Broccolisalade Met Knoflook En Cashewnoten

  • Goedkoop en snel, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-06-1999
  • Broccolisalade Met Knoflook En Cashewnoten

    Broccolisalade Met Knoflook En Cashewnoten

    Broccolisalade Met Knoflook En Cashewnoten

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g broccoli
zout
1 teentje knoflook
4 eetlepels olie
1 eetlepel balsamicoazijn
cayennepeper
40 g cashewnoten
keukenpapier
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Steel schillen en in plakjes snijden. In pan water met zout aan de kook brengen, plakjes steel toevoegen en na ca. 2 minuten broccoliroosjes. Roosjes en plakjes ca. 4 minuten koken. Afgieten en afspoelen met koud water. Broccoli laten uitlekken en afkoelen. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. 1 eetlepel olie verhitten en hierin knoflookplakjes ca. 1 minuut fruiten. Op keukenpapier laten uitlekken. Rest van olie mat balsamicoazijn tot dressing kloppen. Dressing op smaak brengen met zout en cayennepeper. Broccoli erdoor scheppen en bestrooien met knoflookplakjes en cashewnoten.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten