1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Gepofte zoete aardappelen met geitenkaas

Gepofte zoete aardappelen met geitenkaas

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 11-03-2017

Ingrediënten 4 personen


Grote zoete aardappelen
150 gram geitenkaas
creme fraiche
2 teentjes knoflook
walnoten
olijfolie
zout


Verder heb je nodig


Oven
aluminiumfolie
kom
mes


Recept van een kennis

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Zoete aardappelen schoonborstelen met wat water. In de lengte rondom ondiepe insnedes maken. Insmeren met olie en zout. Maak een soort zakje van aluminiumfolie (luchtdicht, wel ruimte en lucht erin). Ongeveer een uur in de oven op 170 graden. Controleer de gaarheid door erin te prikken.

Als ze gaar zijn, de folie open maken. Duw er een gleuf in met een vork. Als ze goed gaar zijn, gaat dit heel makkelijk.

Meng 2 tenen knoflook, 150 gr geitenkaas, bekertje creme fraiche en wat stukjes walnoot. Doe dit in de gleuf. Nog 10 min in de oven.

Bron

Onbekend



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van LisaenMenno


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van LisaenMenno
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top