rijst met kip, kerrie en vruchtjes

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.

lekker en vooral snel klaar

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
rijst
300 gram kipfilet of 250 gran rundergehakt
1 zakje kerriesaus (Knorr)
1 blikje gemengde vruchten op siroop
room
ong. 1/4 liter melk
kerriepoeder
zout en peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kipfilet in stukjes snijden of gehakt rul bakken. Kruiden met zout en peper
Intussen normaal portie rijst koken voor 2 personen.
Sap van de vruchten aanlengen met melk tot 1/4 liter. Hiermee de kerriesaus maken
Opwarmen en nog wat extra kerrie toevoegen om het gehaal wat pittiger te maken. Uitgelekte vruchtjes toevoegen
Evt naar smaak room toevoegen

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

mignonne avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten