Quiche met geitenkaas, groene asperges en druiven
- Europees, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 06-03-2017
Deze quiche met geitenkaas, groene asperges en druiven mag niet ontbreken bij de paasbrunch! Kijk voor meer inspirerende recepten op Kaas.nl
Ingrediënten 4 personen
Bladerdeeg rol125 gram Arina geitenkaas
3 eieren
250 ml room
1 bos groene asperges
trosje blauwe druiven
zout en peper
Benodigdheden
Bakvorm rechthoekig ca. 15×30 cmBereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 175˚C.
2. Bekleed de bakvorm met het bladerdeeg.
3. Klop de eieren met de room en wat zout en peper los.
4. Was en droog de asperges en snijd 2 cm van de onderkant af.
5. Was en droog de druiven en snijd ze doormidden.
6. Leg de asperges in de vorm. Schenk het ei/room mengsel. Leg de druiven erop en brokkel de geitenkaas erover. Bak de taart in ca. 25 min. Gaar goudbruin.
Bron
Www.arina.nl
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties