1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. gekonfijte rode pepers

gekonfijte rode pepers

Door: bryan88

  • Wereld, Salade
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 02-03-2017

Ingrediënten 10 personen


100 gram suiker
100 ml water
4 spaanse pepers


Verder heb je nodig


Steel pannetje
zeef
bak papier
snijplank

pepers

niet in de ogen vrijven erna

niet in de ogen vrijven erna
pepers in suiker water

rustig laten trekken op een laag vuurtje

rustig laten trekken op een laag vuurtje
pepers op een bakplaat

uit elkaar leggen en 2 uur op hete lucht

uit elkaar leggen en 2 uur op hete lucht

Dit is eigenlijk meer een garnituur onderdeel van bijvoorbeeld een salade of deel van een amuse


het is makkelijk leuke twist om salades voorgerechten en amuses leuk te maken





 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng in een steelpan 100 ml en 100 gram suiker aan de kook (standaard suiker water
snijd ondertussen de rode pepers in gelijke ringen en verwijder eventueel de pitjes

voeg alles bij het suikerwater en laat 20 min op laag vuur koken

zodra dat klaar is zeven en de pepers uit elkaar op een met bakpapier bekleden ovenplaat leggen

nu 2 uur laten drogen op hete lucht 80 graden


Tags, , ,

Serveertip

Lekker bij salades met bijvoorbeeld een garnalen of een zuid europees tintje

of lekker op een amuse met geitenkaas of mozzarella



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bryan88
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top