1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Goedkope en snelle keuken
  5. Zwaardvis Met Currygroenten

Zwaardvis Met Currygroenten

Door: claud

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-06-1999

Ingrediënten 4 personen


1 blikje rode kidneybonen (400 gram),
4 zwaardvissteaks (450 gram),
halve ui,
2 eetlepels olie,
zout,
1 eetlepel milde rode currypasta,
1 zak Thaise groentemix (400 gram),
1 blik tomatenblokjes (400 gram),
1 limoen,
aluminiumfolie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bonen in een zeef laten uitlekken . Zwaardvis in blokjes van 2 cm snijden. Ui pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Blokjes vis bestrooien met zout en 2 minuten roerbakken. Visblokjes uit wok scheppen en warmhouden in aluminiumfolie. In achtergebleven olie ui en currypasta aanfruiten. Groenten toevoegen en 2 minuten roerbakken. Bonen tomatenblokjes met sap toevoegen en geheel ongeveer 5 minuten laten sudderen. Currygroenten over vier groenten verdelen. Zwaardvis over de groenten verdelen. Garneren met limoen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van claud
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top