Pizza-plukbrood met kip
- Europees, Borrelhapje
- 30-60 min.
Ohdit is zo lekker! Heerlijk voor de borrel, zo gepiept en een waanzinnig mooi resultaat.
Ingrediënten 6 personen
1 pak pizzadeeg300g gegaarde gemarineerde kip
4 bosui
4 takjes peterselie
0,5 flesje Franks Hotsauce of andere chilisaus
4 el boter
1 bol mozzarella
100g geraspte kaas
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Smelt de boter, doe de hotsauce erbij en meng door elkaar. Houd twee eetlepels achter. Meng de rest van de saus door de geplukte kip.
Hak de bosui, peterselie fijn. Snijd de mozzarella in blokjes.
Rol het pizzadeeg uit. Bestrijk met de achtergehouden saus. Bestrooi met peterselie en bosui. Snijd in vierkantjes van 5x5 cm. Beleg de vierkantjes met kip, mozzarella en geraspte kaas.Zet het bakblik rechtop en stapel hierin de vierkantjes.
Bak het brood 45 minuten. Eet smakelijk!