1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Russische keuken
  5. Beef stroganoff

Beef stroganoff

  • Russisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-02-2017

Ingrediënten 2 personen


300 g biefstukpuntjes
1 puntpaprika, in repen
150 g gesneden champignons
1 rode ui, in ringen
1 knoflookteen, fijn gehakt
2 el tomatenpuree
1 tl pimenton
3 el runderbouillon
4 el creme fraiche
300 g pappardelle, gekookt
10 g peterselie, fijngehakt


Verder heb je nodig


Diepe Koekenpan, snijplank en mes


Beef stroganoff
Beef stroganoff
Beef stroganoff
Beef stroganoff

Dit stoere Russische gerecht laat menig hart sneller kloppen!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Bak de biefstukpuntjes met de knoflook, ui en een beetje olijfolie in de pan.
2. Voeg vervolgens de paprikareepjes en champignon toe.
3. Doe na 1 minuut de biefstukpuntjes bij het geheel en voeg de pimenton toe.
4. Wanneer de biefstukpuntjes bruin kleuren doe je de tomatenpuree en de bouillon bij het geheel. Laat dit 2 minuten indikken. Maak dan de saus af met de crème fraîche en peper en zout.
5. Serveer met de pappardelle en garneer met de peterselie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top