Beef stroganoff

  • Russisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-02-2017
  • Beef stroganoff

    Beef stroganoff

    Beef stroganoff

  • Beef stroganoff

    Beef stroganoff

    Beef stroganoff

Dit stoere Russische gerecht laat menig hart sneller kloppen!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
300 g biefstukpuntjes
1 puntpaprika, in repen
150 g gesneden champignons
1 rode ui, in ringen
1 knoflookteen, fijn gehakt
2 el tomatenpuree
1 tl pimenton
3 el runderbouillon
4 el creme fraiche
300 g pappardelle, gekookt
10 g peterselie, fijngehakt
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Diepe Koekenpan, snijplank en mes

Bereidingswijze

1. Bak de biefstukpuntjes met de knoflook, ui en een beetje olijfolie in de pan.
2. Voeg vervolgens de paprikareepjes en champignon toe.
3. Doe na 1 minuut de biefstukpuntjes bij het geheel en voeg de pimenton toe.
4. Wanneer de biefstukpuntjes bruin kleuren doe je de tomatenpuree en de bouillon bij het geheel. Laat dit 2 minuten indikken. Maak dan de saus af met de crème fraîche en peper en zout.
5. Serveer met de pappardelle en garneer met de peterselie.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Sabine_Gaastra avatar
Sabine_Gaastra 06-03-2017

Leuk Joyce, geniet ervan! Groetjes Sabine

Joyce1956 avatar
Joyce1956 03-03-2017

Hallo Sabine, dit gerecht ziet er zo lekker uit dat ik het recept meteen heb opgslagen.Groetjes Joyce

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten