Andijviestamppot in een modern jasje gestoken

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-02-2017
  • Andijviestamppot in een modern jasje gestoken

    Andijviestamppot in een modern jasje gestoken

    Andijviestamppot in een modern jasje gestoken

  • Andijviestamppot in een modern jasje gestoken

    Andijviestamppot in een modern jasje gestoken

    Andijviestamppot in een modern jasje gestoken

Ja. Wat kan ik vertellen. Dat het echt een geweldig recept is. SMaakt echt geweldig. Ik trakteer echt mijn gasten hier soms op door de weeks. Iedereen wil meteen het recept. Leuk dus.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 gr geschilde aardappels
zout en peper
750 gr panklare andijvie
100 gr monchou
300 gr gehakt half om half
pakje uiensoeppoeder (bijlvoorbeeld AH of honig)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Geen

Bereidingswijze

Snijd de aardappels in stukjes. Kook de aardappels tot ze gaar zijn met wat zout. Kook de andijvie in ca 10 minuten en giet af. Bak in de tussentijd het gehakt en doe de monchou en de uiensoep poeder er bij.
Stamp nu de andijvie, aardappels en gehakt door elkaar. Of met de mixer. KLAAR!!
Eet smakelijk.

Serveertip

Echt een aanrader dit.

Laatste reacties

didoroelofsen867 avatar
didoroelofsen867 14-02-2017

Dit maak ik ook wel eens. Het recept komt uit het kookboekje Lekker en snel van het Nederlands zuivelbureau. Alleen zijn de hoeveelheden van de ingrediënten aangepast. Mvg, Dido

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten