1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Zalm
  6. Gevulde Zalm Met Munt En Limoen

Gevulde Zalm Met Munt En Limoen

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-02-2017

Ingrediënten 4 personen


4 zalmfilets (ca. 600 g) of kabeljauw
2 limoenen
1 bosje munt (alleen de blaadjes)
1 teentje knoflook (in plakjes)
1 theelepel mosterd
3 eetlepels arachideolie of
3 eetlepels olijfolie



Gevulde Zalm Met Munt En Limoen
Gevulde Zalm Met Munt En Limoen

Frisse limoen in combinatie met zalm.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Halveer de visfilets. Pers 1 limoen uit en snijd de andere in plakjes of partjes.
Leg enkele blaadjes munt apart voor de garnering.
Pureer de rest van de munt met de knoflook, het limoensap, mosterd, 1 eetlepel olie en zout en peper.
Verwarm de oven voor op 200ºC.
Bestrijk 4 zalmhelften met de muntpasta en dek ze af met de rest van de zalm (de zalmhelften moeten op elkaar passen).
Steek de vishelften vast met een prikker.
Zet deze zalmsandwiches op de bakplaat, bestrooi ze met zout en peper en bestrijk ze met de rest van de olie.
Zet ze 12-15 minuten in de oven.
Serveer ze met de limoenplakjes en blaadjes munt.
Lekker met gebakken krieltjes en doperwten of broccoli.

Bron

Boodschappen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top