1. Home
  2. Recepten
  3. Aardappelen
  4. Hasselback aardappelen
  5. Hasselback kip met rucola pesto

Hasselback kip met rucola pesto

  • Wereld, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 27-01-2017

Ingrediënten 4 personen


Voor de rucola pesto:
50 g rucola
3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
2 eetlepels olijfolie
peper en zout

Voor de kip:
4 kipfilets
2 tomaten in plakjes
2 bollen mozzarella in plakjes
peper en zout


Verder heb je nodig


Ovenschaal, Snijplank en mes, staafmixer en maatbeker


Hasselback kip met rucola pesto
Hasselback kip met rucola pesto

Hasselback kip is een leuke variant op de populaire hasselback aardappeltjes. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Doe alle ingrediënten voor de pesto in de maatbeker en mix dit tot het een pesto is.
2. Verwarm de oven voor op 220 graden.
3. Snij de kip in zoals bij hasselback aardappeltjes, vul de inkepingen met de mozzarella en tomatenplakjes.
4. Doe vervolgens lepeltjes rucola pesto tussen de inkepingen.
5. Plaats de kip in de Ovenschaal voor 25 min. in de oven.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra


Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top