Stoofpeertjes in glühwein

  • Goedkoop en snel, Bijgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 17-01-2017
  • Stoofpeertjes in glühwein

    Stoofpeertjes in glühwein

    Stoofpeertjes in glühwein

  • Stoofpeertjes in glühwein

    Stoofpeertjes in glühwein

    Stoofpeertjes in glühwein

Mijn advies werd gevraagd voor stoofpeertjes maar dan op een simpele manier zonder dat je over een hele kruidentempel hoeft te beschikken. Dit is het beste alternatief  dat ik kan geven want de glühwein bevat al zoveel smaakjes zodat je met een minimum aan ingrediënten toch iets lekkers op tafel kunt zetten.
Perfect als je creatief moet koken in een studentenhuis of vakantiehuisje, of op een andere plek waar je weinig tot geen ingrediënten tot je beschikking hebt.
Ik kwam er zelf toevallig een keertje achter toen ik een halve fles glühwein had staan die maar niet op ging ;)
Natuurlijk is het niet alleen voor studenten die eens een keer 'culinair' willen koken maar voor iedereen die even stoofpeertjes zonder poespas wil maken :)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 1 kilo stoofpeertjes (Gieser Wildeman)
- fles glühwein (eventueel aanvullen met een beetje water)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Schil de peertjes in zijn geheel, zet ze rechtop in een pannetje en giet er de glühwein overheen.
- Keer de peertjes af en toe om en laat ze ongeveer 1 ½ uur zachtjes koken, met het deksel op de pan. Vul eventueel een beetje water bij indien nodig.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten