1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Goedkope en snelle keuken
  5. Stoofpeertjes
  6. Stoofpeertjes in glühwein

Stoofpeertjes in glühwein

  • Goedkoop en snel, Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 17-01-2017

Ingrediënten 4 personen


- 1 kilo stoofpeertjes (Gieser Wildeman)
- fles glühwein (eventueel aanvullen met een beetje water)



Stoofpeertjes in glühwein
Stoofpeertjes in glühwein
Stoofpeertjes in glühwein
Stoofpeertjes in glühwein

Mijn advies werd gevraagd voor stoofpeertjes maar dan op een simpele manier zonder dat je over een hele kruidentempel hoeft te beschikken. Dit is het beste alternatief  dat ik kan geven want de glühwein bevat al zoveel smaakjes zodat je met een minimum aan ingrediënten toch iets lekkers op tafel kunt zetten.
Perfect als je creatief moet koken in een studentenhuis of vakantiehuisje, of op een andere plek waar je weinig tot geen ingrediënten tot je beschikking hebt.
Ik kwam er zelf toevallig een keertje achter toen ik een halve fles glühwein had staan die maar niet op ging
Natuurlijk is het niet alleen voor studenten die eens een keer 'culinair' willen koken maar voor iedereen die even stoofpeertjes zonder poespas wil maken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Schil de peertjes in zijn geheel, zet ze rechtop in een pannetje en giet er de glühwein overheen.
- Keer de peertjes af en toe om en laat ze ongeveer 1 ½ uur zachtjes koken, met het deksel op de pan. Vul eventueel een beetje water bij indien nodig.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmiewillemse


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmiewillemse
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top