1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Bloemkool
  6. Naanbrood met kip en bloemkool

Naanbrood met kip en bloemkool

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-01-2017

Ingrediënten 4 personen


1 bloemkool
1 ui
400g kipfilet in blokjes
1 pot tikka massala saus
200 ml Griekse yoghurt
Enkele takjes munt
Zout, peper
1 mango of 1 blik mango
4 naanbroden om af te bakken


Verder heb je nodig


Pan en wok


Lekker en gezond!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm oven voor op 200 graden.

Maak de yoghurtdressing door de Griekse yoghurt te vermengen met gehakte munt en zout en peper naar smaak.

Snijd de mango in blokjes, ook deze kan vast op tafel.

Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook deze 7-8 minuutjes voor.
Snipper de ui. Fruit de ui in een scheut olijfolie en voeg de kip toe, als deze bijna gaar is kan de bloemkool en de saus erbij. Laat het geheel nog een minuut of vijf doorgaren.

Doe intussen de naanbroden in de oven.

Laat aan tafel iedereen zijn broodje zelf samenstellen of maak zelf de borden op; snij het naanbrood open, schep er een flinke schep vulling in, dan de mangoblokjes en twee eetlepels yoghurtdressing.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marloehoes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marloehoes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top