1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Franse keuken
  5. Clafoutis
  6. Frisse Clafoutis met kwark

Frisse Clafoutis met kwark

  • Frans, Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-01-2017

Ingrediënten 4 personen


1 grote pot kersen
3 eieren
200 gram kwark
2 dl. creme fraiche
90 gram suiker
1 1/2 eetlepel maizena
vanille essence
boter
poedersuiker


Verder heb je nodig


Ronde ovenschaal of bakvorm met vaste bodem.


Van een televisie chef uit de jaren 90

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen 200 graden

Kersen laten uitlekken en ovenschaal invetten. De kersen verdelen over de bodem.
Eieren, kwark, crème fraiche , suiker, maizena en vanille schuimig kloppen.
Over de kersen gieten.
Ongeveer 50 minuten afbakken, bestrooien met poedersuiker. Kersensap inkoken tot het stroperig is.
Serveren met vanille ijs.

Bron

Van een tv chef uit de jaren 90



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van karin507


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van karin507
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top