Apple Crumble Cheesecake

  • Amerikaans, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 29-12-2016
  • Apple Crumble Cheesecake

    Apple Crumble Cheesecake

    Apple Crumble Cheesecake

  • Apple Crumble Cheesecake

    Apple Crumble Cheesecake

    Apple Crumble Cheesecake

Deze cheesecake is echt hemels: probeer maar eens!

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
Voor de bodem:
250 gram digestives (of andere koekjes)
100 gram boter

Voor de cheesecake:
600 gram roomkaas
200 ml zure room
200 gram suiker
4 eieren
2 theelepels vanille extract
2 theelepels citroensap

voor de appel-laag:
3 appels, geschild en in partjes gesneden
1 eetlepel kaneel
2 eetlepels bruine suiker

voor de crumble topping:
100 gram bloem
50 gram roomboter
100 gram bruine suiker
kaneel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden (elektrisch).
Meng de ingrediënten voor de crumble topping in een kom en zit dit apart.
Smelt de boter in een pannetje en verkruimel de koekjes. Meng dit en maak een bodem door de kruimels in een springvorm te doen en aan te drukken. Zet dit in de koelkast.
Klop de roomkaas glad en mix dan de suiker, zure room, vanille en citroensap erdoor. Voeg dan één voor één de eieren toe.
Snijdt de appels in kleine partjes en meng het met de kaneel en de suiker.
Giet het roomkaas mengsel in de springvorm en verdeel de appelpartjes hierover.
Verkruimel hier het deeg voor de crumble topping over.
Bak de cheesecake in de oven voor zo'n 50 minuten.
Laat de cake afkoelen en zet hem dan een paar uur in de koelkast voor je hem serveert.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten