zalm met pesto

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 29-12-2016
  • zalm met pesto

    Zalm met pesto

    Zalm met pesto

heel lekker!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 zalmmootjes (diepvries)
handjevol sperzieboontjes (om een bodempje te leggen voor de zalm)
olijfolie
zout & peper
groene pesto
10 halve kersttomaatjes
aluminuim folie of bakpapier
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Verwarm de oven om 200°C.

- Vouw een stuk aluminiumfolie of bakpapier in twee en doe het terug open.

- Leg op 1 helft de lichtjes gekookte of gestoomde boontjes en besprenkel met olijfolie, zout en peper.

- Leg een stukje zalm boven op de boontjes en bestrijk rijkelijk met de groene pesto.

- Doe de halve tomaatjes hierboven op en vouw de folie of het bakpapier dubbel en sluit goed af.

- Doe nu 20 minuutjes in de oven (of tot de temperatuur van de zalm op 63°C komt).

Bron

Tasty

Serveertip

lekker met puree.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten