Gourmet-leftover-schotel

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Gourmet-leftover-schotel

    Gourmet-leftover-schotel

    Gourmet-leftover-schotel

Heb je gourmetvlees over van kerst? Dan is dit de ideale restverwerking. Simpel en snel op tafel!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
Gourmetvlees
Gourmetgroenten zoals uien, paprika, champignons et cetera
1 pakje passata
verse kruiden naar keuze
4000g aardappelpuree
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 973,34 kcal
Koolhydraten 148,58 g
Eiwitten 40,94 g
Vetten 20,06 g
Benodigdheden
braadpan, koekenpan

Bereidingswijze

Verhit wat olie in een koekenpan en bak het gourmetvlees gaar.
Verhit wat olie in een braadpan en fruit hierin de groenten. Doe er de verse kruiden en passata bij, met eventueel een scheut water. Laat pruttelen tot groenten gaar zijn. Verwarm intussen de aardappelpuree.
Voeg op het laatst het gourmetvlees toe en oer door. Serveer direct.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Vlogger_Smulweb_Loesje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten