Gourmet-leftover-schotel
- Europees, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
Heb je gourmetvlees over van kerst? Dan is dit de ideale restverwerking. Simpel en snel op tafel!
Ingrediënten 4 recipe.people
GourmetvleesGourmetgroenten zoals uien, paprika, champignons et cetera
1 pakje passata
verse kruiden naar keuze
4000g aardappelpuree
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 973,34 kcal |
Koolhydraten | 148,58 g |
Eiwitten | 40,94 g |
Vetten | 20,06 g |
Benodigdheden
braadpan, koekenpanBereidingswijze
Verhit wat olie in een koekenpan en bak het gourmetvlees gaar.
Verhit wat olie in een braadpan en fruit hierin de groenten. Doe er de verse kruiden en passata bij, met eventueel een scheut water. Laat pruttelen tot groenten gaar zijn. Verwarm intussen de aardappelpuree.
Voeg op het laatst het gourmetvlees toe en oer door. Serveer direct.