Visplate de luxe

  • Fusion, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 09-12-2016
  • Visplate de luxe

    Visplate de luxe

    Visplate de luxe

Lange week en geen zin om te koken, vrijdag visdag , van alles wat op een grote schaal , met diverse vis en dips

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Vis:
Vergeten vis :
Sprotjes
Gebakken kuit
Gebakken :
Mosselen
Kibbeling ( kabeljauw )
Gepaneerde torpedo garnalen
Rest;
1 kilo ongepelde garnalen
1 liefst koud gerookte makreel
2 slip Tongetjes gefileerd
Diverse soorten brood
Pittige salade, fris met bv radijs en limoen dressing.
Sauzen:
Standaard de ravigotte, cocktail, etc.
Thai vis dip:
2 el vis saus
2 tl limoen sap
1 tl bruine suiker
2 el visfond
2 el water
Frisse kappertjes mayo:
4 el belgische mayo
2 el kappertjes
1 el zilver uitjes met vocht
2 tl piccalilli
Kruiden marinade voor de slip Tongetjes:
2 el basilicum olie
2 tl mix voor kruidenboter provinciaal
2 el panko
Paprika crème
3 el ricotta
1 el room
1 el gerookt paprika poeder
2 el uitgelekte jalapeño ringetjes

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Bakjes
Keuken machine
Tepanyaki plàat om je gebakken vis op te warmen en of extra krokant te bakken

Bereidingswijze

Begin de voor pret door lekker met een krant op tafel je garnalen te pellen en je makreel schoon te maken.
Snoep niet teveel weg.
Meng de olie met knof kruiden , snijdt de slip Tongetjes in mooie stukjes, bestrooi voor serveren met panko, bak kort op de plàat
Vissaus:
Verwarm de fond tot vloeibaar, voeg water toe , breng kort aan de kook, zet laag en voeg de rest toe
Serveer warm of koud
Kappertjes mayo:
Meng kappertjes met uitjes en piccalilli in je keuken machine tot mouse
Schep er de mayo door. Probeer eens met de makreel

Bron

Moeders

Serveertip

Combineer er lekker op los , probeer er ook diverse wijnen bij

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten