Rozijnentoastjes met eendenborst en vijgen

  • Belgisch, Amuse
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 09-12-2016
  • Rozijnentoastjes met eendenborst en vijgen

    Rozijnentoastjes met eendenborst en vijgen

    Rozijnentoastjes met eendenborst en vijgen

Makkelijk enlekkere amuse voor bij het aperitief. Dit recept is goed voor 18 stuks.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
18 sneetjes gerookte eendenborstfilet
150 g appel-perenkonfijt
2 verse vijgen
18 Melba toasts met rozijnen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Snij de vijgen eerst in 2 en daarna in 18 halvemaantjes.
- Besmeer de toastjes met het appel-perenkonfijt en leg er telkens een sneetje eendenborstfilet en een stukje vijg op.

Bron

Colruyt recepten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten