Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Europese keuken
  5. Rosbief
  6. Rosbief uit de oven met rozemarijn

Rosbief uit de oven met rozemarijn

Door: FrancisBakt

  • Europees Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 07-12-2016

Ingrediënten 6 personen


- 800 g rosbief
- 4 knoflookteentjes
- 150 g verse rozemarijn
- 100 g roomboter
- zout en peper



Rosbief uit de oven is perfect voor kerst. Makkelijk om te maken en heerlijke kruidige smaak.
 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 150 °C.
2. Snijd de knoflookteentjes in plakjes. Maak vervolgens 8 inkepingen in het vlees. Vul de inkepingen met de knoflookplakjes en rozemarijn. De takjes rozemarijn mogen uitsteken. Breng de rosbief vervolgens op smaak met peper en zout.
3. Smelt de boter in een pan op hoog vuur en schroei de rosbief dicht.
4. Plaats de rosbief met het braadvocht ongeveer 70 minuten in de oven.

Tags,



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top