1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Europese keuken
  5. Zalmtartaartjes op toast

Zalmtartaartjes op toast

Door: FrancisBakt

  • Europees, Amuse
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-12-2016

Ingrediënten 6 personen


450 g zalmfilet
3 el kappertjes
10 g dille
10 g bieslook
15 g platte peterselie
rasp van 1 citroen
3 el crème fraîche
2 bosuitjes
peper en zout
12 kleine ronde toastjes


Tags

,

Zalmtartaartjes op toast
Zalmtartaartjes op toast

Een fris en lekker licht voorgerechtje of amuse. Met een goed basisrecept voor zalmtartaar kun je eindeloos variëren, deze variant is een echte topper met de feestdagen.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd de zalmfilet in kleine vierkante blokjes van ongeveer een halve cm.
2. Snijd vervolgens de dille, peterselie, bosui en kappertjes fijn.
2. Meng alle ingrediënten (behalve de toastjes) door elkaar.
3. Verdeel het mengsel met een lepel over alle toastjes. Garneer ten slotte met fijngesneden bieslook.

Tags,



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top