1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Internationale keuken
  5. Piccalillyroomsoep met gefrituurde paling

Piccalillyroomsoep met gefrituurde paling

Door: Palingweb_expert

  • Internationaal, Amuse
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-12-2016

Ingrediënten 4 personen


1 el bloem
200 ml bouillon
1 ei
50 gr gerookte paling
300 ml olie om te frituren
2 el panco(paneermeel)
1 el piccalilly
100 ml room


Piccalillyroomsoep met gefrituurde paling
Piccalillyroomsoep met gefrituurde paling

Een heerlijke roomsoep met piccalilly, geserveerd met gefrituurde paling.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Snijd mooie stukjes van 5 cm van de paling. Haal ze door bloem, ei en panko. Zet koud weg.
2 Verwarm de bouillon met de room en breng aan de kook. Voeg de piccalilly toe en meng met de staafmixer tot een gladde soep.
3 Verwarm de olie tot 180 graden (erbij blijven, anders gebeuren er ongelukken), frituur de mootjes paling goudbruin (1 minuut)
4 Serveer de soep in kleine (amuse-) glaasjes en leg bij ieder glaasje een mootje gefrituurde paling.

Tags, , ,



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top