1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Europese keuken
  5. RÖSTI MET GEITENKAAS &; CRANBERRY'S

RÖSTI MET GEITENKAAS &; CRANBERRY'S

Door: bert051

  • Europees, Amuse
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-12-2016

Ingrediënten 4 personen


40 gr Suiker
75 ml Sinaasappelsap
2 st Laurierblaadjes
2 cm Verse gember, in plakjes gesneden
350 gr Cranberry's (vers of bevroren)
350 gr Lichtkruimige aardappels
1 st Ei losgeklopt
2 el Bloem
20 gr Gesmolten boter
60 ml Zonnebloemolie
1 st Geitencamembert (Soignon Sainte Maure)


RÖSTI MET GEITENKAAS &; CRANBERRY'S
RÖSTI MET GEITENKAAS &; CRANBERRY'S

Leuke amuse met kleine pannekoekjes

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voor de compote: meng de suiker, sinaasappelsap, laurier, gember en de cranberry's in een pannetje en kook 10 minuten op laag vuur. Schenk indien nodig een scheutje water in de pan. Haal van het vuur, verwijder de laurierblaadjes en gember en laat de compote afkoelen.
Rasp de aardappels en knijp er zo veel mogelijk vocht uit. Schep om in een kom met het ei, de bloem en boter. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de olie in een grote Koekenpan en schep de geraspte aardappel per eetlepel in de pan. Druk ze met de bolle kant van de lepel platter. Bak de rösti ongeveer 2-3 minuten per kant.
Opmaank
Leg op elke rösti een puntje kaas en een lepeltje compote. Leg ze onder een hete grill tot de kaas net gesmolten is. Serveren met de rösti.

Tags, , ,

Bron

Http://www.sligro.nl/inspiratie/recepten/rosti-met-geitenkaas-cranberrys.htm



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bert051
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top