
Simpel, snel en heerlijk
Snijd de varkenshaas in plakken van ca. 2 cm dik. Verhit de boter in koekepan. Vlees ca. 4 min. bakken, halverwege keren. Uit pan nemen en in alu-folie verpakken. In bakvet het gesnipperde sjalotje ca. 2 min. zachtjes bakken. De roomkaas en koffiemelk toevoegen. Al roerende kaas laten smelten. Op smaak brengen met zout, peper en enkele druppels worcestershiresaus. Vleessap door saus roeren. Saus over vlees schenken.
Met b.v. aardappelkroketjes en broccoli of haricot verts
Tedje1972 28-03-2015
Topper! Erg lekker!
ruud_vanrosmalen 18-10-2014
Heerlijk recept, dit gaan we vaker gebruiken!
IZim 30-06-2014
Heerlijk maar wel heel machtig sausje. Duurt nog even maar gaan we met kerst ook op tafel zetten. Bedankt.
marjaw3 10-09-2013
Heerlijk. Dit komt vaker op tafel. Bedankt.
marjaw3 10-09-2013
Heerlijk. Dit komt vaker op tafel. Bedankt.