1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. varkenshaasje met kruidenkaas-saus

varkenshaasje met kruidenkaas-saus

Door: tonia

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 27-06-1999

Ingrediënten 2 personen


1 varkenshaasje, 25 gr. boter, 1 sjalotje, 150 gr. verse roomkaas met kruiden, 1/8 l koffiemelk, worcestershiresaus


varkenshaasje met kruidenkaas-saus
varkenshaasje met kruidenkaas-saus
varkenshaasje met kruidenkaas-saus
varkenshaasje met kruidenkaas-saus

Simpel, snel en heerlijk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de varkenshaas in plakken van ca. 2 cm dik. Verhit de boter in koekepan. Vlees ca. 4 min. bakken, halverwege keren. Uit pan nemen en in alu-folie verpakken. In bakvet het gesnipperde sjalotje ca. 2 min. zachtjes bakken. De roomkaas en koffiemelk toevoegen. Al roerende kaas laten smelten. Op smaak brengen met zout, peper en enkele druppels worcestershiresaus. Vleessap door saus roeren. Saus over vlees schenken.

Serveertip

Met b.v. aardappelkroketjes en broccoli of haricot verts



Reacties (65)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tonia
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top