1. Home
  2. Recepten
  3. Fusion keuken
  4. Zaterdag avond snacks de sinterklaas editie

Zaterdag avond snacks de sinterklaas editie

Door: hans3333

  • Fusion, Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-12-2016

Ingrediënten 4 personen


Worst in bladerdeeg anders:
Blikje cocktail worstjes
Blikje mini croissants
Je favo bbq saus
200 gram geraspte cheddar
1 zakje droge rub
2 eigelen

Garnalen spies met mango / vijgen chutney dip
24 grote gekookte garnalen / gamba zonder staart ( op basis van 4 personen, 2 spies a 3 garnalen per persoon )
3 el olie
1 el droge aherry
2 tl knoflook pasta
1 tl vis kruiden met zout
1 tl gerookt paprika poeder pittig
3 el mango chutney
1 el vijgen jam

Gevuld ei anders
2 halve eitjes pp voor 4
10 eieren
100 gram gerookte zalm
3 ansjovis fillets
4 el volle kwark
2 tl groene curry pasta
Vis eitjes ( liefst rood)

Shoarma wrapjes
500 gram h/h gehakt
1 zakje shoarma kruiden
l wortel reepjes uit pot uitgelekt
Rucola
K&k wraps
Bakje tzaziki
2 tl gembersiroop
Koriander blaadjes









Verder heb je nodig


Oven
Koekenpan
Spuit zak
Keuken machine
Prikkers
Mengkom

Zaterdag avond snacks de sinterklaas editie
Zaterdag avond snacks de sinterklaas editie

Op de valreep nog even wat lekkers voor de 05/12 avond , makkelijke klassiekers, wat dingetjes uit me eigen koker, en van cheap tot luxe.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Worst:
Rol je deeg uit en snijdt los.
Besmeer met de bbq saus, bestrooi met wat rub .
Snijdt de worstjes in , en doe er wat cheddar in .
Vouw dicht , Besmeer met geklopt ei geel, bak af volgens verpakking

Garnalen :
Meng alle ingrediënten behalve mango en vijgen , tot een marinade
Voeg garnalen toe , schep goed door, marineer voor 2 uurtjes.
Grill of bak tot heet , Meng de rest en Serveer als dip.

Eitjes:
Kook de eitjes hard ( 2 op reserve )
Snijdt in 2en neem eigelen uit ( 8 ) en meng met de vis en kwark tot een dikke mousse.
Ik weet , het heeft nogal èn bizar kleurtje.
Spuit op je eitjes , decoreer met de rode eitjes

Wraps:
Meng tzaziki met gember en koriander zet weg
Trek gehakt uit elkaar, laat op laag vuur zijn vet verliezen en vocht verdampen.
Meng kruiden door, zet vuur hoger en rul tot ligt krokant
Smeer de wraps in met het tzaziki mengsel, beleg met rucola en wortel.
Dan het gehakt , rol op , snijdt schuin weg in stukjes van 3 a 4 cm , zet vast met een prikker.
Serveer de rest van de saus als evt dip

Tags, ,

Serveertip

Vervang zalm door bv. Makreel,
Fijne sinterklaas



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top