Ku lo kai met bloemkoolrijst

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-11-2016

-

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1/2 bloemkool
2 kipfilet
1 rode ui
1 teentje knoflook
2 lente ui
6 snijbonen
1 puntpaprika
2 el ketchup
2 el soyasaus
1 el suiker
snufje djahé (gember)
arrowroot (of ander bindmiddel bijv maizena)
scheutje water
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de rode ui, kipfilet, snijbonen, champignons, paprika in stukjes
Bak de kipfilet met het rode uitje en fijngesneden knoflookteen
Blancheer de snijbonen en voeg de snijbonen dan samen met de , champignons, paprika, ketchup, suiker, sojasaus, djahé bij de kipfilet
Doe na een paar minuten een scheutje water bij het geheel en laat het even pruttelen
Bind het geheel met arrowroot of ander bindnmiddel
Snijd de lente ui in dunne ringen en doe de lente ui bij de koe lo yuk
Rasp ondertussen de bloemkool fijn en bak de bloemkool rijst kort in een pan met kokosolie

Schep de bloemkool rijst op met daarbovenop de koe lo yuk

Bron

Oahns

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten