Chocolade fondue

  • Kinderkeuken,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 26-06-1999

Lekkere tractatie op een kinderfeestje

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
  • 250 gr couverture of bittere chocolade,

  • 250 cc koffieroom,
  • Lange vingers,
  • tum-tum,

  • cake,
  • banaan,
  • aardbeien,
  • kersen,
  • peer,
  • appel,
  • druiven,
  • spekjes,
  • mandarijntjes.
  • Boodschappen bestellen

    Voorbereiding

    Snij het fruit in dobbelsteentjes, of partjes

    Bereidingswijze

    Smelt de chocolade au-bain-marie, voeg voorzichtig de koffieroom toe, zodat er een massa ontstaat die dik vloeibaar is.
    Houd de chocolade in de bain-marie op een rechaud op temperatuur.
    Laat de kinderen een keuze maken van wat ze in de chocolade willen dopen, pasop dat ze hun mond niet verbranden

    Serveertip

    Blijf bij het fonduen in verband met het waxine lichtje in het rechaud.

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten