Butterscotch-Chocolademousse

  • Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 26-06-1999

weer een heel andere chocolademousse

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 dl sterke koffie,
125 gr boter,
200 gr butterscotch-chocolade,
1/4 l slagroom,
4 eieren,
100 gr suiker,
chocolade-mocca boontjes




Boodschappen bestellen

Voorbereiding

in pan boter smelten, chocolade in stukjes breken en op laag vuur in boter smelten. in kom helft van slagroom stijfkloppen, eieren splitsen. helft van eiwit stijfkloppen.
in andere kom dooiers met suiker (1 el achterhouden) dik romig kloppen. boter-chocolademengsel en koffie erdoor mengen slagroom en eiwit erdoor scheppen. overdoen in 6 schaaltjes, afgedekt minstens 3 uurin koelkast zetten.

Bereidingswijze

in kom rest van slagroom met 1 el suiker stijfkloppen. op chocolade-mousse rozetjes slagroom spuiten. garneren met mocca-boontjes.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten