Hartige broodpudding met bimi en pancetta

  • Wereld, Brood
  • 30-60 min.
  • Hartige broodpudding met bimi en pancetta

    Hartige broodpudding met bimi en pancetta

    Hartige broodpudding met bimi en pancetta

Dit recept verwarmt de donkere dagen een beetje. Alles wat erin gaat is lekker voor jou en de kids!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 el olijfolie
2 tenen knoflook, gehakt
0,5 tl chilivlokken
200g bimi, in stukken
zout en peper
6 eieren
400 ml melk
1 boeren witbrood, in stukken
150 g Parmezaanse kaas
6-8 plakken pancetta
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

koekenpan, ovenschaal

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Verwarm de olie in een koekenpan en doe de knoflook en chilivlokken erbij. Fruit de knoflook.
3. Voeg de bimi en wat peper en zout toe,roerbak 3 minuten.
4. Klop ondertussen de eieren los met de melk, zout en peper. Doe het bimimengsel erbij. Voeg het brood en de helft van de Parmezaan toe.
5. Doe het mengsel in een ovenschaal. Bestrooi met de rest van de kaas en Parmezaan. Bak 45 minuten.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Vlogger_Smulweb_Loesje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten