Hartige broodpudding met bimi en pancetta
- Wereld, Brood
- 30-60 min.
Dit recept verwarmt de donkere dagen een beetje. Alles wat erin gaat is lekker voor jou en de kids!
Ingrediënten 4 personen
1 el olijfolie2 tenen knoflook, gehakt
0,5 tl chilivlokken
200g bimi, in stukken
zout en peper
6 eieren
400 ml melk
1 boeren witbrood, in stukken
150 g Parmezaanse kaas
6-8 plakken pancetta
Benodigdheden
koekenpan, ovenschaal
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Verwarm de olie in een koekenpan en doe de knoflook en chilivlokken erbij. Fruit de knoflook.
3. Voeg de bimi en wat peper en zout toe,roerbak 3 minuten.
4. Klop ondertussen de eieren los met de melk, zout en peper. Doe het bimimengsel erbij. Voeg het brood en de helft van de Parmezaan toe.
5. Doe het mengsel in een ovenschaal. Bestrooi met de rest van de kaas en Parmezaan. Bak 45 minuten.